Mind and Heart Meditation 4 dagars boost
Jul
2
to Jul 5

Mind and Heart Meditation 4 dagars boost

Dessa fyra dagar fokuserar på hjärtat och känslorna. Efter denna summerboost kommer du att ha en god förståelse för effekterna av olika tekniker så att du kan fatta beslut om hur du vill träna ditt sinne. Detta är korta övningar som passar ypperligt att kombinera med en yogapraktik.  

View Event →
Självmedkänsla - workshop 1,5h
Jun
3
9:00 AM09:00

Självmedkänsla - workshop 1,5h

Tänk om du kunde sträva mot att uppnå din djupaste önskningar och dina högsta mål utan att begå våld på dig själv på vägen. Vi utforskar hur vi kan förändra vårt förhållningssätt baserat på en förståelse för hur sinnet fungerar och vad det innebär att vara människa.

View Event →
Yogarun
May
19
1:30 PM13:30

Yogarun

Yogarun är en påbyggnad på Cityvarvet som inkluderar 30 min meditation med Pål Dobrin och 45 min Yoga med Elaine de Souza. Ett helhetskoncept för social hållbarhet genom hälsa, träning och gemenskap.

View Event →
Medvetenhet - Yogagames
Apr
28
6:00 PM18:00

Medvetenhet - Yogagames

Ett av de långsiktiga målen för många former av medvetenhetsträning som yoga, tai chi, qui gong, meditation m.m är medvetenhet om själva medvetenheten. Successivt skärper vi alla på olika sätt våra sinnen steg för steg för att kunna uppfatta allt mer subtila nivåer av oss själva. Här försöker vi komma i kontakt med det som bevittnar tid och rum, det som ligger bortom den psykologiskt konstruerade identiteten, personen vi vanemässigt uppfattar och filtrerar världen genom. Utan att göra anspråk på att sitta på svaren utforskar vi här tillsammans hur gruppens energi kan stärka förmågan att uppfatta glimtar av det som kanske tidigare varit otillgängligt och utom räckhåll.

View Event →
Känslor
Mar
11
12:30 PM12:30

Känslor

Känslor är livets krydda, men ibland kan de ställa till det för oss.

Denna workshop hjälper dig att utveckla förmågan att arbeta konstruktivt med dina egna och andras känslor med hjälp av de senaste rönen från psykologin gällande känsloreglering och tekniker för introspektion. Vi använder den medvetna närvaron och kroppsmedvetenheten till att utveckla känslomedvetenhet – grunden för att kunna uppfatta, känna igen, undersöka och reglera känslor i kroppen. Workshopen startar med en föreläsning om grundläggande vetenskapliga rön kring känslor, därefter utför vi övningar i känsloreglering, gruppsamtal och avslutar med guidad meditation.

Name it to tame it, och Feel it to heal it. Du är inte dina känslor.

View Event →
Medveten undervisning - att lära unga inre färdigheter, med Daniel Rechtschaffen
Sep
23
to Sep 24

Medveten undervisning - att lära unga inre färdigheter, med Daniel Rechtschaffen

Skolor runt om i världen vänder sig till mindfulness och känslomässigt-socialt lärande som ett motgift för stigande stress, emotionell dysreglering och uppmärksamhetsproblem. I skolsystem som fokuserat på inre färdigheter är elever och lärare gladare, mer fokuserade, mer medkännande, känslomässigt reglerade och mindre påverkade av stress. Vilken skola vill missa chansen att höja provresultat, ha mindre bråk på skolgården och njuta av en lugnare skolmiljö?

View Event →