Back to All Events

Workshop för föräldrar och ungdomar – Mindfulness i hemmet.

Hur kan mindfulness göras intressant för unga?

Under denna workshop kan du ta med dina barn/ungdomar i åldrarna ca 10-17 år. Under två och en halv timma utforskar vi på ett lekfullt sätt mindfulness, känslor och relationen till oss själva. Vi pratar om hjärnan, vårt inre liv och testar lite olika övningar anpassade för unga.

Ni får med er lite material och ett par ljudfiler så att ni kan träna var och en för sig eller hela familjen tillsammans för att hantera stress, impulsivitet och starka känslor på ett sätt som kan förbättra era relationer.

Anmälan och biljetter via Pilates complete på länken nedan.

http://www.pilatescomplete.se/workshops/workshop-for-foraldrar-och-ungdomar-mindfulness-i-hemmet/

Earlier Event: April 26
Yogagames Göteborg
Later Event: July 18
Ängsbacka Yogafestival