Skolutvecklingsteamet


Emma Munter

Biträdande rektor och mindfulnessinstruktörs-utbildare som drivs av att hitta vägar i den befintliga vardagen där både elever och lärare ges möjligheten att må bättre och fördjupa sitt lärande och sin utveckling i dagens skola. Emma arbetar även med meditation och yoga. Jag tar med mig mina styrkor i att vara närvarande i mötet med individer och organisationer, mina erfarenheter som mindfulnessinstruktör, Academys ledarskapsutbildning, förstelärare  i pedagogisk utveckling, lärare i psykologi, historia & engelska och lärarcoach. 

Maria Körner

Specialpedagog och samhällskunskapslärare som vill göra skillnad. Skillnad både för elever som för pedagoger. Maria är bla utbildad på Findhorn Foundadion ett kurscenter och en NGO som samarbetar med FNs globala holistiska ekobynätverk i meditation, massage och ett mindfullt förhållningssätt i vardagen. Hon praktiserar regelbundet yoga och olika andningstekniker som hon använder sig av i sin arbetsvardag. Kulturintegration, normer och förväntningar på elever och pedagoger är områden där hon har en stor styrka och erfarenhet och arbetar aktivt med. Hon tar med sig sina erfarenheter från klassrummen i Hammarkullen och Gårdsten och studier i Mellanösternkunskap och Internationella relationer. 

 

18076877_1469121183119373_3047549325649508879_o.jpg

Pål Dobrin

Meditationslärare med rötter inom Internationell Kris- och Konflikthantering. Pål är bl.a lärare i Cultivating Emotional Balance, lärarutbildare för Mindfulness i skolan och huvudansvarig för Den medvetna undervisningen i Sverige. Pål är en uppskattad föreläsare kring "FOKUS och Medkänsla på arbetet" samt Creative Director på Empaticus corp. (www.empaticus.com)

Några av våra kunder och uppdragsgivare


Become a Partner

If you would like to partner with us, fill out the form below and one of our staff members will get back to you.

Name *
Name