Inre färdigheter för bättre business

Vi utvecklar personalen, transformerar kulturen och säkrar engagemanget.

Mindfulnessbaserad organisationsutveckling

Välmående personal för välmående företag. Det är inte svårare än så. Knyter vi träningen i inre färdigheter till bolagets värdegrund och mission är chansen för framgång flerdubblad. Vi hjälper er att ta fram en fungerade lösning för er arbetsplats. 

E_icons_3_HR_red.png

csr+hr=engagemang 

Kombinera personalens personliga utveckling med företagets värdegrund och CSR arbete för ökad hållbarhet och större engagemang. Kan vi knyta det lilla till det stora i företaget möjliggörs en uppväxling som är bra för bolaget, för personalen och för omvärlden. 

medkänsla på jobbet

Äntligen har forskningen hunnit ikapp och visar på att organisationer med mycket medkänsla är effektivare, mer innovativa, tjänar mer pengar och har mer välmående personal. 

CC_Empaticus-03.png

conscious conference

Härnäst på Prana festival 2018. Empaticus moderera 4 viktiga samtal med forskare, journalister, socialministern, aktivister, präster, idrottskvinnor, kamsportare, yogalärare och annat löst folk. Teman relaterade till social hållbarhet, positiv samhällsutveckling och ökade medvetenhet. Vad har visdom och medkänsla med det hela att göra? Läs mer under länken nedan. 
Har ni viktiga arbetsdagar när den mentala kapaciteten behöver vara på topp - hela dagen. Ett konceptet för ökad mental närvaro vid era viktiga konferenser, arbetsdagar, förhandlingar m.m togs fram tillsammans med forskare vid GU och testades vid Internationella Forskarkonferensen NORDICHI. 

Personaldag 

Slitit hårt på senaste och i behov av en energiboostande dag av föreläsningar, övningar och diskussioner? Vi väver in våra aktiviteter i ert existerande schema eller organiserar hela dagens program. Avslappningstekniker, kunskaper och hjärnan, team-building, tillit och känslofärdigheter presenterade på ett intresse- och funderingsväckande sätt. 

E_icons_1_Kurser_Red.png

fokus på jobbet

Vi lever i distraktionernas tid. Stresshantering och utvecklande av förmågan till fokuserad uppmärksamhet ger konkreta resultat och en mer välmående personal.