Back to All Events

MAUI - att arbeta med starka känslor i kroppen

Välkomna till Yogagames Malmö!

Denna meditationsklass innehåller både föreläsning och guidade meditationer med utgångspunkten att arbeta med motstånd i kroppen. Sätten vi försöker värja oss mot upplevelsen av vad som är, är många. Oavsett om vi undviker upplevelsen av det som är genom mat, tvångsmässigt tänkande, berusning, aktiviteter, relationer eller underhållning så är den underliggande inre mekaniken ofta densamma. Graden av motstånd avgör hur fritt energin kan flöda i kroppen.

Det utforskar vi i denna session med hjälp av en meditationsteknik kallad MAUI. Det och hur vi kan använda oss av hjärtats förmågor för att skapa de rätta förutsättningarna för att kunna tillåta vad som är att komma upp på ytan och lösas upp. Var beredd på en djup avslappning och behaglig återhämtning.

Earlier Event: October 3
Relationen till oss själva
Later Event: December 11
Morgonmeditation - kostnadsfri