Back to All Events

Vad är TEAL?

Vad är Teal?


Vi upplever en tid av utmaningar i att vara företagare. Gör du också det?

Vi står inför utmaningar som skrämmer, som inspirerar, som trycker på startknappen – startknappen för att springa och gömma sig. Eller startknappen för kreativitet, ansvarstagande och nyfikenhet på detta nya. Många försöker kontrollera sig ur rädslan, andra tror på att låta friheten få leda vägen.

Vi känner oss nyfikna!
Vi vill skapa sammanhang där du kan bolla dina tankar, idéer, utmaningar och frågeställningar med andra som frågar sig liknande saker – Vad är det som händer? Vad behöver jag ta ställning till? Vad behöver jag agera på? Vad är mitt ansvar? Hur reagerar jag? Hur skulle jag vilja reagera? Hur kan jag förhålla mig till det jag upplever? Vad finns det för alternativ?

Teal är ett begrepp, ett annat sätt att förhålla sig till organisation, ledarskap och medarbetare än det vi ser i de flesta organisationer idag. Oavsett vilken det är faktiskt. Det är ett mer holistiskt sätt att förhålla sig och forma organisation på där hela människan ska med från början in i organisationsbyggandet. Vi tror att Teal i denna utmanande tid kan inspirera dig till någonting annat, till ett nytt tankesätt, ett nytt görande.

Kostnad: Det du själv önskar betala enligt idén om "gift economy". Fredric Laloux, initiativtagare och författare av "Reinventing Organisations" beskriver det kort i slutet av sin video; https://thejourney.reinventingorganizations.com/14.html

Bokning: https://www.eventbrite.com/e/vad-ar-teal-tickets-75639775605

Varmt Välkommen!
/Pål och Mette

www.tealforteal.se
www.empaticus.se

Earlier Event: October 1
Workshop Chalmers