Back to All Events

Medvetenhet - Yogagames

  • Hotell 11 Eriksbergshallen 11 Maskingatan Gothenburg, Västra Götalands län, 417 64 Sweden (map)

18:00 : Medvetenhet (Teatern) 

Ett av de långsiktiga målen för många former av medvetenhetsträning som yoga, tai chi, qui gong, meditation m.m är medvetenhet om själva medvetenheten. Successivt skärper vi alla på olika sätt våra sinnen steg för steg för att kunna uppfatta allt mer subtila nivåer av oss själva. Här försöker vi komma i kontakt med det som bevittnar tid och rum, det som ligger bortom den psykologiskt konstruerade identiteten, personen vi vanemässigt uppfattar och filtrerar världen genom. Utan att göra anspråk på att sitta på svaren utforskar vi här tillsammans hur gruppens energi kan stärka förmågan att uppfatta glimtar av det som kanske tidigare varit otillgängligt och utom räckhåll.

Klicka här för detaljer och biljetter
 

Earlier Event: March 11
Känslor
Later Event: May 19
Yogarun