Back to All Events

Yogagames Stockholm


  • Münchenbryggeriet 2 Torkel Knutssonsgatan Stockholm, Stockholms län, 118 25 Sweden (map)

Lördag

18:00 : MEDITATION Den inre resan (Studio 3 Nobelterrassen)

Från en grov till en alltmer subtil verklighet. Detta är en guidad resa genom olika meditativa tekniker som ökar fokus och stärker förmågan att uppfatta allt djupare lager av oss själva. Det är en resa inåt, mot djupet av den vi är. Pål ger dig en introduktion till utforskande av sinnet och medvetenheten i form av en kombinerad föreläsning och guidad meditation. Ett pass som passar de nyfikna men även innehåller delar som passar de lite mer erfarna

Söndag

09:45 : Fyra tillämpningar av Mindfulness (Studio 5 Magasinet)

Att vara medvetet närvarande. Vad innebär det egentligen? Vi vänder och vrider på begreppet och sätter det i relation till dess ursprung och moderna kontext. Denna session ger en guidad översikt av 4 olika sätt vi kan använda Mindfulness för att utforska sanningen och sambandet mellan kropp och sinne. Passar den som redan har en etablerad meditationspraktik.

Earlier Event: December 11
Morgonmeditation - kostnadsfri
Later Event: February 24
Meditationskurs på Pilates Complete