Back to All Events

Conscious talks @ Prana festival


Tack, Prana festival för att vi fick hålla Conscious talks, de viktiga samtalen om medvetenhet och medkänsla med några av de fantastiska instruktörerna.tack Ulrika Norberg, Johanna Hector och Ida B Olsson ovan för att ni delade er visdom på temat; hälsa och vad som menas med en medvetenhetsökning. Varför är det är så viktigt och vart är vi på väg?" #pranafestival @ulricanorberg @workoutispassion @johannahector_ @pranafestival


Tack även till er som deltog i de andra tre samtalen: Sandra Adrian, Mathew Griffiths, Linda Ahlgren, Erica Palmcrantz Asiz, Jimmy Englund och Robert Kronberg

@sandra.adrian @linda__ahlgren @matthewgriffiths_eis @rawfoodbyerica @jimmy_englund @robert_kronberg

Earlier Event: September 28
Meditationsworkshops på Prana festival
Later Event: October 1
Workshop Chalmers